Graag stellen wij ons voor

Over Sisalvloerkleden.nl

Sisalvloerkleden.nl is gespecialiseerd in, je raad het al, sisal vloerkleden. Bij ons heb je de mogelijkheid om tegen een scherp tariefmaatwerk vloerkleden, vloerbedekking en trapbekleding te bestellen. Het voordeel van Sisalvloerkleden.nl is het bedrijf wordt gerund in één kantoor door twee ondernemers. Hierdoor kunnen wij onze sisal vloerkleden tegen een eerlijke prijs aanbieden.

Verder worden onze vloerkleden en tapijten met de hand gefabriceerd in Nederland door professionals. Hierdoor kunnen wij kwaliteit garanderen tegen een scherpe prijs.

Sisalvloerkleden.nl is ontstaan door twee buurmannen, gevestigd in het mooie Aalten. De één al meer dan 20+ jaar ervaring in de vloerkleden en tapijten, de ander met een goede dosis online kennis. Samen hebben wij de handen in één geslaan om een succes te maken van Sisalvloerkleden.nl!

Wil je in contact komen? Stuur ons een bericht via de chat of contactpagina.

Specialist in sisal vloerkleden

Sisalvloerkleden.nl is gespecialiseerd in uw Sisal sloerkleed. Onze producten worden in Nederland geproduceerd door vaklieden. De standaard levertijd van uw sisal vloerkleed of bedekking is twee weken.

feature-item-1
Bestel nu gratis staaltjes
Ervaar het sisal door nu gratis staaltjes te bestellen.
feature-item-2
Maatwerk vloerkleden
Stel uw eigen sisal vloerbedekking samen en maak een uniek vloerkleed.
feature-item-3
Nederlandse productie
Alle producten worden in Nederland geproduceerd door vaklieden.
Click SAVE to see the map

Kom langs in de showroom voor advies op maat

Landstraat 30
7121 CR in Aalten

Openingstijden:
Ma t/m woe: op afspraak
Do en vrij: 10:00 - 14:00
Za en zo: gesloten

Get directions